Nieuwe website gelanceerd

Als je regelmatig een van mijn vele domeinnamen bezoekt, ik heb er 7 in totaal die naar deze website doorverwijzen, valt het je op dat er wat anders is. Mijn website ziet er sinds vandaag heel anders uit. In de afgelopen maanden heb ik regelmatig nagedacht hoe ik mijzelf, BW Services, MikroTik Service en RouterOS Support beter kon presenteren.

Daarom één nieuwe, gezamenlijke website, primair gekoppeld aan mijn eigen naam, Bram Wittendorp. De namen die ik in de vorige alinea noemde zijn allemaal geregistreerde handelsnamen van mijn onderneming, maar ik doe er slechts weinig mee. Met deze website hoop ik hierin verandering te brengen en mijzelf en de dienstverlening die ik aan kan bieden beter zichtbaar te maken.

Op deze blog zul je veel werk zie wat ik verricht, en mocht het moment daar zijn dat ik met relevante en zinnig content van toegevoegde waarde kan zijn zul je hier ook zeker handleiding en tips & tricks terug gaan vinden. Voor nu is het een speelplaats, en kun je zien welke dienstverlening ik aan kan bieden en biedt deze blog een mooi podium voor mijn verhalen en ideeën.  Als je vragen hebt over mij kun je altijd een e-mail sturen, en wie weet kunnen wij eens een kopje koffie gaan drinken.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *