MTCNA gecertificeerd

Afgelopen week heb ik 3 dagen de MikroTik MTCNA-training gehad bij Libernet in Giessen. Onder leiding van trainer Menno van Krimpen heb ik met een aantal andere cursisten de afgelopen dagen mij helemaal ondergedompeld in RouterOS en de topics geoefend die onderdeel zijn van de MTCNA-certificering van MikroTik. Met een score van 92% heb ik deze certificering succesvol binnengehaald.

MTCNA

MikroTik kent een uitgebreide trainingsstructuur, waarbij de MTCNA-certificering (MikroTik Certified Network Associate) de basis vormt. Met het behalen van deze certificering staat de weg vrij om ook de overige certificaten te gaan behalen.

Met mijn MTCNA bewijs ik kennis te hebben van ICT-netwerken, kennis te hebben over basisconfiguratie van MikroTik RouterOS en ben ik in staat om mijn klanten goed te helpen met vraagstukken op het gebied van MikroTik RouterOS.

Ondersteuning nodig?

Heb jij een vraagstuk op het gebied van MikroTik RouterOS, wees dan zo vrij om contact met mij op te nemen. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar een goede en gerichte oplossing voor uw probleem, als ik je niet verder kan helpen zal ik daar ook eerlijk over zijn, geen fratsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *