MTCRE gecertificeerd

ICT is beroemd en wellicht bericht door het leven-lang-leren principe, binnen ICT is het belangrijk om je kennis op pijl te brengen en dat ook te houden. De afgelopen dagen heb ik daarom weer doorgebracht in Giessen om daar twee dagen lang de training Routing Engineer te volgen.

Gelukkig kan ik inmiddels melden dat ik deze training met goed gevolg heb afgerond heb en daarmee mijzelf MikroTik Certified Routing Engineer mag noemen.

MTCRE

De MikroTik Certified Routing Engineer is een van de engineer level certificeringen die behaald kunnen worden. Binnen deze certificering worden de verschillende mogelijkheden besproken op het gebied van routeren.

Specifiek wordt er in deze training veel aandacht besteed aan OSPF, een dynamisch routingprotocol wat de beheerslast aanzienlijk kan verkleinen.

Ondersteuning nodig?

Heb jij een vraagstuk op het gebied van MikroTik RouterOS, wees dan zo vrij om contact met mij op te nemen. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar een goede en gerichte oplossing voor uw probleem, als ik je niet verder kan helpen zal ik daar ook eerlijk over zijn, geen fratsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *