MTCWE Certificering behaald

Afgelopen week, donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart vond in Wenen de MikroTik User Meeting (MUM) Europe plaats. Voorafgaande aan de MUM heb ik deelgenomen aan de training voor de Wireless Engineer certificering van MikroTik.

Onder leiding van Ron Touw van LinITX heb ik mij gedurende 3 dagen bezig gehouden met alle facetten van de draadloze verbindingen met natuurlijk speciale aandacht voor WiFi. Erg interessant en ik heb veel nieuwe dingen geleerd.

Ondersteuning nodig?

Heb jij een vraagstuk op het gebied van MikroTik RouterOS, wees dan zo vrij om contact met mij op te nemen. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar een goede en gerichte oplossing voor uw probleem, als ik je niet verder kan helpen zal ik daar ook eerlijk over zijn, geen fratsen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *