BittenBytes voor uw bedrijf

Er is geen bedrijf wat draait zonder IT, maar alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT kunnen behoorlijk overweldigend zijn. Daarom denkt BittenBytes graag met u mee.

Zowel voor startende ondernemers als reeds bestaande bedrijven kan BittenBytes ongetwijfeld wat voor u betekenen. Ik help u graag mee en  samen zorgen we voor uw IT. 

Waarvoor kan ik BittenBytes inschakelen?

Geen IT-vraagstuk is te gek voor ons, wij denken graag met u mee als u er zelf niet meer uitkomt. Voorop bij BittenBytes staat dat ik samen met u werken aan het IT-landschap en hoop dat uzelf ook wijzer wordt in de wereld van IT. Bovenaan deze pagina staan een aantal kernwoorden voor de dienstverlening die ik lever op het gebied van IT: Networks, Consultancy en Support.

Networks

Ik heb al enkele jaren ervaring op het gebied van netwerkbeheer en werk daarbij veelal met de apparatuur van MikroTik. Maar ook andere netwerkapparatuur kent geen geheimen voor ons en we zullen daarom ook het beste passende aanbod voor u selecteren.

Het computernetwerk is vaak het meest onderbelichte in de wereld van IT, maar uiteindelijk ook de belangrijkste schakel. De kans is groot dat ook uw bedrijf een netwerk nodig heeft. En we helpen dan ook graag bij het inrichten van uw netwerk, of het nou gaat om een lokaal netwerk zodat alle computers elkaar zien en met elkaar kunnen praten of grotere netwerken waarbij ook meerdere vestigingen van uw bedrijf met elkaar verbonden moet worden. BittenBytes is een geschikte partner voor u.

Consultancy

Regelmatig zijn er nieuwe ontwikkeling op het gebied van ICT, ook voor uw bedrijf kunnen deze ontwikkeling relevant zijn. Ik kom graag bij u langs om te kijken op welke manier we ICT optimaal in kunnen zetten voor uw onderneming. Dat kan ik doen met u, maar bijvoorbeeld ook met uw systeembeheerders. Samen zorgen we er dan voor dat uw IT-omgeving optimaal fit blijft.

Support

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die handig is met computers en 1 of 2 dingen af weet van ICT. Maar soms komt het voor dat je een complexere vraag hebt, of juist je IT-ondersteuning op een betere, en concretere manier in wilt vullen. Daarbij helpt BittenBytes je graag, op basis van een onderzoek naar de ondersteuningsbehoefte binnen uw bedrijf maken we concrete afspraken hoe we dit voor u goed in kunnen vullen.

Vragen of interesse?

Denkt u dat u wel een dosis BittenBytes kunt gebruiken in uw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!