MikroTik & RouterOS consultancy

Binnen BittenBytes is Bram Wittendorp gespecialiseerd in MikroTik en RouterOS. Bram heeft diverse certificeringen en is officieel MikroTik consultant.  Heeft u een vraag over MikroTik? Heeft u een goed netwerkontwerp nodig? Wilt u weten op welke manier MikroTik ingezet zou kunnen worden binnen uw organisatie?

Allemaal vragen waarmee BittenBytes u op weg kan helpen. Neem contact op om een afspraak te maken!

Over MikroTik

MikroTik is een Letse producent van routers, switches en wireless apparatuur. Het bedrijf is sinds 1996 actief en verovert steeds grotere delen van de wereld. De apparatuur kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en krachtige hardware voor relatief lage prijzen.

De apparatuur is voorzien van het krachtige RouterOS dat door MikroTik zelf ontwikkeld is. In RouterOS zit een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, die erg overweldigend kunnen zijn.

Voordelen van BittenBytes

Als ik u ga helpen bij het inrichten van uw omgeving zal ik daarbij altijd zorgen voor een transparante en complete transitie richting uw eigen IT-organisatie. Ik geloof in transparantie binnen de IT, kennis moet je delen zodat iedereen er beter van wordt.

  • Kennis wordt gedeeld met de eigen organisatie
  • Ik licht toe wat ik doe
  • Ik waarborg dat alles werkt
  • Hulp nodig? Ik sta altijd voor u klaar!

Certificaten