Over Bram

Bram Wittendorp is geboren op 9 mei 1995 in het ziekenhuis van Emmen als oudste helft van een tweeling. Na het afronden van de VWO-opleiding op het Carmelcollege Emmen met het profiel Economie & Maatschappij en anderhalf jaar HBO Journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle is hij in juni 2019 afgestudeerd van de opleiding HBO-ICT, Infrastructure Design & Security (ID&S) aan Hogeschool Windesheim.

Bram heeft een baan als Netwerk Engineer bij de publieke omroep en is tevens vrijwilliger bij streekomroep ZO!34. IT zit bij Bram in hart en nieren en hij is altijd geïnteresseerd in nieuwe en innovatieve IT-oplossingen en projecten om het meeste uit IT te halen. Ook Broadcast IT is daarbij een aandachtsgebied waarin Bram sterke interesse heeft en veel affiniteit mee heeft. Als voormalig Playout Operator kent Bram het belang van goede IT-faciliteiten voor het uitzendproces.

Naast IT is Bram ook beschikbaar voor ondersteuning tijdens evenementen en diverse andere projecten. Bram’s CV is gevarieerd en bevat een aantal banen in de media, kijk voor de volledige CV op LinkedIn.

Voor meer informatie, een vrijblijvende kop koffie kun je altijd contact opnemen.

Certificaten

versie 9